Vorming

Bent u op zoek naar diepgaand inzicht in armoede binnen uw organisatie?
Wilt u effectieve strategieën ontdekken om mensen in armoede te bereiken en hen op weg te helpen naar een betere toekomst?
Of bent u een werkgever die graag een doeltreffende aanpak wil ontwikkelen om kwetsbare werknemers aan te trekken en te behouden? Is duurzame en inclusieve tewerkstelling uw doel?

Zoek niet verder, want bij vzw Wieder bieden we de oplossingen die u nodig heeft!

Onze vormingen en workshops zijn ontworpen om uw organisatie te versterken en u te voorzien van de kennis en tools om armoede te begrijpen, mensen te helpen en een inclusieve werkplek te creëren.

Ontdek vandaag nog hoe vzw Wieder u kan ondersteunen!

Verrijk u team met inzichten over Armoede

Bent u als organisatie op zoek naar manieren om uw medewerkers, zoals leerkrachten en consulenten, te voorzien van diepgaand inzicht in het leven in armoede?   Vzw Wieder biedt u inspirerende vormingsmodules die op regelmatige basis beschikbaar zijn voor uw team.     Onze meerdaagse vormingen brengen uw medewerkers samen om: Inzicht te verwerven: Leer van ervaringsdeskundigen en experts om het leven in armoede beter te begrijpen. Concrete Handvaten te Ontwikkelen: Samen met uw team creëren we praktische tools die armoedebestrijding binnen uw organisatie tastbaar maken. Bij het vzw Wieder geloven we in maatwerk, en we ontwikkelen graag een vormingspartnerschap dat perfect aansluit bij uw behoeften. Klaar om uw team te versterken en armoedebestrijding te integreren in uw organisatiecultuur? Neem contact met ons op via vzwwieder@hotmail.comvoor een offerte op maat.

Lees meer »

Ontdek de sleutel tot duurzame tewerkstelling

Wist u dat maar liefst 62% van de werkgevers wordt geconfronteerd met medewerkers die kampen met financiële problemen? Als werkgever ontkomt u er niet aan om deze uitdaging aan te gaan, vooral met de toenemende druk van inkomensverlies als gevolg van gebeurtenissen zoals de coronacrisis.

Lees meer »