Genomineerden VuurVogel zijn bekend

Gepubliceerd op 11 maart 2024 om 19:12

Brugge, 11 maart 2024 – Vandaag maken we met trots de vijf genomineerden bekend voor de AWARD VUURVOGEL van vzw Wieder, ter gelegenheid van World Social Work Day.
In nauwe samenwerking met de meest kwetsbare burgers van Brugge hebben we gezocht naar sociaal werkers die echt het verschil maken.

We hebben niet alleen gestreefd naar strijders tegen onrecht, maar naar helden die zich met ontembare passie voor de volle 110% inzetten voor grondrechten en de strijd tegen armoede. De AWARD VUURVOGEL wordt uitgereikt aan die sociaal werkers die met ongekende passie grondrechten omarmen en armoede bestrijden.

De genomineerden voor de VuurVogel Award 2024 zijn:

๐ŸŒŸ Nele Lombaerts - Mama's Start
๐ŸŒŸ Patrick Anthone - Buurtwerk Sint-Pieters
๐ŸŒŸ Amber Verhaeghe - OCMW Brugge
๐ŸŒŸ Els Michiels - Timeout Wasabi
๐ŸŒŸ Bonny Okeba - OverKop Oostkust

Het publiek kan de komende week stemmen voor de winnaar.

De spanning zal ongetwijfeld stijgen voor deze vijf genomineerden. Elk van hen is een meer dan terechte winnaar, en verdient de volle erkenning voor hun ongekende passie en vastberadenheid op ons grondgebied. Wat voor hen vanzelfsprekend is, is van onschatbare waarde voor kwetsbare burgers. Hun vaak onzichtbare heldendaden verdienen het om zichtbaar te worden en de erkenning te krijgen die ze verdienen.

De bekendmaking van de winnaar vindt plaats op 19 maart 2024 om 12:30 uur tijdens de uitreiking.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.