Dromen, denken, durven, doen

Gepubliceerd op 17 januari 2024 om 15:25

Dromen, Denken, Durven, Doen:
Op Weg naar een Krachtig 2024 met VZW Wieder

Samen stappen we vol vertrouwen de toekomst tegemoet, gedreven door de kracht van Dromen, Denken, Durven, Doen. Bij VZW Wieder geloven we in actie, in het omzetten van woorden in daden, en in het bouwen aan een toekomst waarin elke burger meetelt. Ontdek hier onze ambitieuze plannen voor 2024.

Samenwerking, Steun en Samenhorigheid

2024 begint met een blik op onze supporters, partners en het brede netwerk rondom VZW Wieder. Samen gaan we de uitdagingen te lijf, want voor ons zijn actie en samenwerking de sleutels tot een menswaardigere samenleving. Geen holle frasen, maar een stevig fundament voor een betere toekomst.

Concrete Acties en Vastberadenheid

Bij VZW Wieder blijven we in 2024 een warme plek voor kwetsbare burgers. We maken ontmoetingen mogelijk, vergroten netwerken en organiseren activiteiten met als doel samen het verschil te maken. Onze focus ligt op concrete stappen binnen mobiliteit, sociale huisvesting, dak- en thuisloosheid, en het project ‘Jouw Stem, Jouw Toekomst’. Met vastberadenheid in ons hart slaan we bruggen tussen dromen en realiteit, want elk individu is voor ons van onschatbare waarde.

Focus op Taboes Doorbreken: Acties in de Openbare Ruimte

In 2024 gaan we verder met acties in de openbare ruimte en richten we ons op de modale burger. We doorbreken taboes en komen op voor de meest kwetsbaren in onze samenleving, altijd klaar om de nodige ondersteuning te bieden.

Digitale Aanwezigheid en Actualiteit

In een gedigitaliseerde wereld blijven we bij VZW Wieder actief op sociale media. We beloven onze volgers te blijven inspireren, informeren en betrekken. Onze website blijft een dynamisch platform, altijd up-to-date met relevante informatie, inspirerende verhalen en praktische tips.

Voortzetting van Specifieke Projecten met Gedrevenheid

Onze specifieke projecten, zoals Parool 52, Brieven van Vlees en Bloed, en bewustwording rond armoede, blijven het kloppende hart van onze inspanningen. Met dezelfde gedrevenheid zetten we deze initiatieven voort, wetende dat ze een wezenlijk verschil maken in het leven van velen.


2024 wordt het jaar waarin we niet alleen dromen, denken en durven, maar vooral doen.
Samen gaan we voor een jaar vol impact, solidariteit en verandering.
Wil je deel uitmaken van onze beweging?
Volg ons op de voet en samen bouwen we aan een betere toekomst voor iedereen!

Warme groet,
Het Wieder - team


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.